Dinerkaart - Maritieme Herberg Neptunus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Menukaarten


DINERKAART



VOORGRECHTEN / STARTERS 



Soep van de dag.

Soup of the day.


Stokbrood met kruidenboter.

Small French baguette with herb butter.


Tapenade en kruidenboter, geserveerd met stokbrood.

Small baguette with pesto variation and herb butter.


Rundercarpaccio met sla, dressing, kaas en pijnboompitten.

Beef Carpaccio on a bed of lettuce with dressing, cheese and pine nuts.


Gerookte Zalm of Palingfilet geserveerd met toast en boter.

Smoked salmonon a bed of lettuce, served with toast and butter.


"Noordzee duo" Kom Kreeftensoep en een spiesje gebakken Garnalen,

besprenkeld met gembersaus.

small bowl of lobster soap and a skewer of baked prawns drizzled with ginger sauce.


Gemengde salade met tonijn en een romige dressing. 

Mixed salad with tuna and a creamy dressing.


Gebakken gamba's met toast en kruidenboter.

Baked prawns with toast and herb butter.



HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSE



Bij de hoofdgerechten wordt seizoengroenten, gebakken aardappeltjes,

gemengde salade en frites geserveerd.

The main dishes are served with stirred fried patatoes, seasonal vegetables, chips 

and mayonnaise.


Biefstuk naturel (circa 225 gram.)

Steak.


Naar keuze met:

Gebakken champignons of Pepersaus of Champignons en uien.

Baked mushrooms - brown pepper sauce or Baked mushrooms and onions.


Varkenshaas naturel  (circa 250 gram.)

Pork tenderloin.


Naar keuze met:

Gebakken champignons of Pepersaus of Champignons en uien.

Baked mushrooms - brown pepper sauce or Baked mushrooms and onions.


Varkensmedallions met Pindasaus, kroepoek en gefruite uitjes.

Pork medallions with Peanut sauce, Prawn cracker and fried onions.


Kleine Noordzee tongen, gebakken in boter, met ravigottesaus.

3 small sole on the bone baked in butter, served with tartar sauce.


Visvariatie van 3 soorten vis, gebakken met fijne viskruiden, met ravigottesaus.

3 types of fish, baked with fine fish-herbs and served with tartar sauce.


Gamba's, gebakken met knoflook en groenten, afgeblust met een romige       

kreeftensaus, geserveerd met stokbrood.

Prawns baked with garlic-butter and vegetables, finished with a creamy lobster sauce, served 

with French baguette.


**Indien voorradig **

Mosselen gekookt met wijn of Texels Skuumkoppe, met diverse

sauzen, stokbrood, patat en gemengde salade.


** If in stock **

Mussels cooked with wine or Texels Beer, served with various sauces, small French baguette, 

stirred fried patatoes and salad.



VOOR DE KLEINE MAAG / SMALL MEAT DISH


Varkensmedallions (150 gram) met Pepersaus, gebakken aardappeltjes,

seizoengroenten en patat.

Small pork tenderloin with pepper sauce, stirred friedpatatos,seasonal vegatables and chips.


Biefstukje (140 gram) met champignons, gebakken aardappeltjes,

seizoengroenten en patat.

Small steak with mushrooms, stirred fried patatos,seasonal vegatables and chips.


Wilt U een vegetarisch gerecht, vraag naar de mogelijkheden.

Would you like a vegetarian dish, ask for the possibilities.



VOOR DE LICHTMATROOS / FOR WANNABEE SAILORS


Kroket met patat, appelmoes en mayonaise.

Beaf croquette with chips, apple sauce and mayonnaise. 


Frikandel met patat, appelmoes en mayonaise.

Deep fried meat stick with chips, apple sauce and mayonnaise.


Visfilet met patat, appelmoes en mayonaise.

Small Sole with chips, apple sauce and mayonnaise.




*De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele typefouten en/of prijswijzigingen.






 euro


  4,50



  3,00



  4,50



10,50



10,50




  9,75



  8,50



   9,50












17,75




  2,00



17,75




  2,00



18,75



19,50



21,00




18,50






.......










15,50




15,50









  5,50



  5,50



10,50

 
Copyright 2016.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu