Visgerechten
Mosselen (op reservering ) gekookt in witte wijn, bier of tomatensaus met spekjes | € 23,50 |
Zalm op een bedje van tagliatelle met spinazie | € 23,75 |
Variatie Neptunus vis van de dag (3 soorten) | € 24,50 |
Gamba’s in kreeftensaus in knoflook en groenten gebakken gepelde gamba’s | € 23,75 |
Sliptong 2 in roomboter gebakken tongen ( circa 350 gr ) | € 26,75 |
Kibbeling in beslag gebakken geserveerd met remouladesaus | € 18,75 |
Visschotel de Luxe (vanaf 2 personen) Vijf soorten vis en gamba's. De diversiteit van de vissoorten is mede afhankelijk van het seizoen. | € 29,75 p.p. |
Oma's stoofaal stoofaal gestoofd in roomboter en kruiden www.stoofaal.nl | € 29,5 |
Grote zeetong gebakken in roomboter | Dagprijs |
Vleesgerechten
Biefstuk van Iers rundvlees geserveerd met champignons, uien, pepersaus en/of champignonsaus | € 24 |
Schnitzel met champignons/uien en paprika of met ananas | € 22,25 |
Varkenshaas saté met kroepoek, gebakken uitjes en pindasaus | € 22,75 |
Surf en Turf spies met Ierse biefstuk en knoflook garnalen geserveerd met gember- en pepersaus | € 22,75 |
Stoofpot langzaam gegaard rundvlees in tomatensaus met groenten en chorizo | € 22,75 |
Voor de kleine eters biefstuk 150gr met een bruine pepersaus | € 17,50 |
Lichtmatrozen
Kindermenu's
Visfilet, frites en appelmoes | € 9 |
Frikandel, frites en appelmoes | € 7 |
Kroket, frites en appelmoes | € 7 |